06.12.2009. / 19:03

Autor: Martina Čizmić

Kerum šakama uvodio red vičući: Ovo je moje, ovo sam krvavo steka

Kerum i prijatelji uspjeli su mladiće odgurati kat niže nakon čega su cijelu situaciju preuzeli zaštitari koji su ih udaljili iz zgrade

Željko KerumŽeljko KerumTradicionalna proslava Noći Zagvožđana, koja se svake godine odvija u Splitu, prošle je noći bila zasjenjena sukobom splitskog gradonačelnika Željka Keruma i grupe 'nestašnih' mladića koji su na proslavu upali nepozvani.

Mladići bi vjerojatno ostali neprimjećeni i uživali u koncertu Joleta, da nisu počeli galamiti i skakati. Privukli su pažnju Keruma koji je uz šank stajao sa predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom, članom NO Hajduk Ivicom Livajom te voditeljem restorana u kojem se cijeli slučaj odigrao Damirom Karamanom.

Izbacili nepozvane iz restorana

Kako piše Jutarnji list, mladiće je vjerojatno na proslavu na koju se u restoran Sky ulazilo samo s pozivnicama, pustio neki zaštitar. Kerum ih je prvo pokušao malo smiriti, a onda ih je pokušao izgurati iz restorana koji se nalazi na četvrtom katu njegovog Joker centra. U pomoć su mu priskočili i i Svaguša i Livaja.

Svjedoci su potvrdili Jutarnjem kako se cijeli incident odigrao uz psovke i galamu, a Kerum je bio vidno iznerviran. Vikao je 'ovo je moje, ovo sam krvavo steka, neće meni niko ovdi dolazit radit nered'.

Kerum i prijatelji uspjeli su mladiće odgurati kat niže nakon čega su cijelu situaciju preuzeli zaštitari koji su ih udaljili iz zgrade. U splitskoj policiji o cijelom događaju nisu znali ništa, a u restoranu Sky nisu željeli komentirati događaj.

No, poznato je kako se splitski gradonačelnik i ranije znao naći u sukobima u noćnim klubovima i barovima, a u posljednje vrijeme s istom praksom pridružili su mu se i Svaguša te Livaja.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 07.12.09. 02:00

krvavu ti nedilju seljačino !!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika