07.12.2009. / 11:27

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović hospitaliziran na psihijatriji, pristao na liječenje

Liječničku pomoć glazbenik nije potražio samovoljno, već su ga u na psihijatrijski odjel Opće bolnice u Zadru odvezli policajci nakon što je pod utjecajem alkohola napravio skandal u Petrčanima na jednoj svadbi

Mladen GrdovićMladen GrdovićNakon burnog vikenda, pedesetogodišnji pjevač Mladen Grdović je završio na liječenju na psihijatrijskom odjelu Opće bolnice u Zadru.

Doduše, liječničku pomoć glazbenik nije potražio samovoljno, već su ga tamo odvezli policajci u noći sa subote na nedjelju nakon što je pod utjecajem alkohola napravio skandal u Petrčanima na jednoj svadbi.

Čim se pojavio u hotelu Pinija, dohvatio se mikrofona i počeo pjevati. U međuvremenu je netko od obitelji Grdović pozvao policiju kako bi ga spriječili u daljnjem narušavanju reda i mira.

Da je Grdović napokon odlučio alkoholu zauvijek reći zbogom, potvrdila je i voditeljica Odjela, dr. Palmira Čveljo.

Podsjetimo, sličan incident Gradović je izazvao i prije nekoliko dana kada se tijekom nastupa klape Nas Quatros u jednom zadarskom kafiću, popeo na pozornicu i počeo pjevati. Članovi klape pokušali su ga na pristojan način maknuti s pozornice, međutim on je i dalje ostao sjediti na barskoj stolici.

U jednom trenutku se toliko zanjihao da je udario glavom u mikrofon. Nakon što je otpjevao nekoliko hitova Miše Kovača, pjevač se ipak odlučio skloniti s pozornice.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

registracija
5/12/09

mrdimir1, 07.12.09. 11:38

Ja mislim da je i onima koji slušaju ovakve "pjevače" mjesto na psihijatriji.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika