07.12.2009. / 11:34

Autor: Andrea Belin

Vlatka Pokos: Dolores Lambaša samo obavlja Dikanove prljave poslove

Voditeljica je opet komentirala svojedobne navode svog bivšeg supruga, izjave njegove djevojke Dolores Lambaše, a u ovom intervjuu, po ko zna koji put, je negirala optužbe da je fizički zlostavljala devetogodišnju Dikanovu kćer Lanu

Vlatka PokosVlatka PokosDrugi dio intervjua s voditeljicom Vlatkom Pokos, emitiran je u sinoćenjm RTL-ovom magazinu Exkluziv.

Kao što je bilo i najavljivano, voditeljica je opet komentirala svojedobne navode svog bivšeg supruga Josipa Radeljaka, izjave njegove djevojke Dolores Lambaše, a u ovom intervjuu Pokos je po ko zna koji put negirala optužbe da je fizički zlostavljala Dikanovu devetogodiušnju kćer Lanu.

Za Radeljaka je, između ostalog kazala da je potpuno nevjerodostojan, a da glumica samo radi njegov "prljavi posao".

Dodala je kako joj Lambaša ne prestaje slati uznimirujuće sms poruke, a to je prije radio i Dikan.

Osim toga, Pokos je kazala kako ju je prije nekoliko mjeseci molio da mu se vrati, a ove tvrdnje potkrijepila je materijalnim dokazima ( prijepisi mailova).

Na kraju ovog razgovora, Vlatka je "obitelji" Radeljak, poručila da ju ostavi na miru. Jedino što ju zanima je malena Lana o kojoj ne voli previše pričati jer joj je to bolna tema.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika