07.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Morgenpost: Petrić od 1. minute protiv Nürnberga?

Napadač Bundesligaša Hamburga i hrvatske nogometne reprezentacije, Mladen Petrić, sljedeću bi klupsku utakmicu mogao započeti u udarnoj postavi momčadi

Mladen PetrićMladen PetrićNapadač Bundesligaša Hamburga i hrvatske nogometne reprezentacije, Mladen Petrić, sljedeću bi klupsku utakmicu mogao započeti u udarnoj postavi momčadi.

Daje to naslutiti Hamburger Morgenpost u tekstu u kojem se podsjeća na lošu formu HSV-ovih napadača koja je rezultirala nizom od sedam prvenstvenih utakmica bez pobjede. Niz je to koji je započeo 17. listopada baš kada je gležanj desne noge ozlijedio hrvatski napadač.

Vratio se Petrić na travnjak 2. prosinca u susretu Europa lige protiv bečkog Rapida (pobjeda 2-0) nastupom dugim petnaest minuta. Trideset ih je odigrao u tri dana kasnije u prvenstvenom remiju bez pogodaka protiv Hoffenheima.

- Dobro je što do sljedeće utakmice ima sedam dana - citira Morgenpost Petrića u najavi 16. bundesligaškog kola u kojem HSV gostuje kod Nürnberga.

"To je sedam dana da postane još spremniji kako bi mogao još više pomoći. Možda i od početka susreta, pa do kada će moći izdržati. To je svakako moguća varijanta trenera Brune Labbadije. A Petrić? On ne odbacuje ništa, čak niti start od prve minute", piše hamburški dnevnik.

HSV je trenutačno petoplasirana momčad Bundeslige s 25 osvojenih bodova. Njihov sljedeći protivnik pretposljednja je momčad prvenstvene ljestvice s trinaest bodova manje od Hamburžana.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika