07.12.2009. / 13:32

Autor: Andrea Belin

Marina Perazić izbačena iz Farme: Osjećala sam se kao u zatvoru

Nakon što je napustila show, pjevačica je priznala da nema stvari koja ju tamo nije živcirala. Otkrila je da su joj djeca užasno nedostajala, a od svih poslova najteže joj je padala mužnja krava. Unatoč tome što ju je Milan Topalović Topalko izabrao za slugu, bivša članica grupe Denis&Denis smatra da on zaslužuje pobjedu

Marina PerazićMarina PerazićPremda je u dvoboju znanja nadmašila Đuru Palicu, pjevačicu Marinu Perazić, gledatelji su izbacili sa srpskog seoskog imanja.

Nakon izlaska is showa, bivša članica grupe Denis&Denis progovorila je za srpski "Blic" o odnosima na Farmi, otkrila je tko je njezin favorit za pobjedu te koliko su joj tijekom boravka u showu, nedostajala djeca.

"Nema stvari koja me nije živcirala"

"Nema stvari koja me nije živcirala. Najviše to što se nije pošteno radilo nego su se svi glupirali. Ja sam već bila na jednoj farmi pa sam znala što me čeka, ali svejedno sam se osjećala kao na odsluženju vojnog roka ili neke kazne", priznala je pjevačica.

Nadalje, Marina je otkrila da joj je od svih poslova najteže padala mužnja krava jer nema dovoljno razvijene mišiće za takvu vrstu posla. Priznala je da su joj djeca užasno nedostajala, ali s obzirom da je u ovom showu sudjelovala prvenstveno zbog njih, ništa joj nije bilo teško za raditi.

Novac joj je bio glavni motiv

Marina je još jedanput napomenula da je ovaj izazov prihvatila zbog financijskih problema.

"Ne znam zašto je sramota ako kažem da sudjelujem u nečemu takvom samo zato da bi mojoj djeci bilo bolje. Pa 80 posto ljudi u Hrvatskoj ima financijskih problema i ne vidim zašto je onda sramota ako to kažem", zaključila je Perazić.

Inače, izbacivanju iz showa predhodila je žestoka svađa s ukućanima zbog koje su ju na kraju izabrali za slugu i na taj način ubrzali proces ispadanja. S obzirom da je u toj "uroti" protiv nje sudjelovao i Milan Topalović Topalko s kojim je svojedobno uspostavila prijateljski odnos, pjevačica je priznala da ju je to zaista pogodilo. Dodala je kako, unatoč svemu on zaslužuje pobjedu jer je najveći radnik.

Vezane vijesti

Novi dom: Marina Perazić preselila u Novi Sad

Novi dom: Marina Perazić preselila u Novi Sad

Marina Perazić se nedavno preselila s obitelji u Novi Sad, javlja srpski Svet. Pjevačica svakodnevno uživa u čarima ovog grada, ali i trudi se da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika