07.12.2009. / 13:41

Autor: Andrea Belin

Opet na sudu: Sudionik filma traži od "Brune" 70 milijuna funti

Otac četvero djece tvrdi da su mu svojedobno prijetili smrću jer se protivi terorizmu. Osim toga, optužuje Cohena da ga je prevario jer je kada se sastajao s njim, mislio je da se nalazi s njemačkom produkcijskom kućom koja snima film o palestinskoj borbi za slobodu

Sacha Baron CohenSacha Baron CohenPoznati britanski komičar, Sacha Baron Cohen, navjerojatnije će izgubiti sedamdeset milijuna funti što je upola manje od iznosa koji je njegov film "Bruno" zaradio od kino ulaznica.

Naime, jedan od sudionika filma, inače palestinski trgovac namirnicama i mirovni aktivist, Ayman Abu Aita, je optužio komičara za duševne boli i krivo predstavljanje u javnosti.

Aita je, doduše u filmu predstavljen kao vođa jedne terorističke skupine, kojeg je Cohen navodno posjetio u kampu za izbjeglice Ein El- Hilweh u Lebanonu.

U showu s Davidom Lettermanom, Cohen je kazao kako je preko nekih kontakata u CIA-i pronašao pravog terorista dok je Aita takve navode demantirao.

Otac četvero djece tvrdi da su mu nakon prikazivanja filma prijetili smrću.

Osim toga, optužuje Cohena da ga je prevario jer je kada se sastajao s njim, mislio je da se nalazi s njemačkom produkcijskom kućom koja snima film o palestinskoj borbi za slobodu.

Vezane vijesti

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

Hrvatsko društvo skladatelja - Zaštita autorskih muzičkih prava tvrdi kako su obeštetili 53 diskriminirane tvrtke isplativši im milijun kuna, no… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika