07.12.2009. / 17:20

Autor: Totalsport

Ecclestone: Povratak Schumachera? Nadišlo je to razinu glasina

Glasine da bi se Michael Schumacher mogao vratiti za upravljač bolida Formule 1 još uvijek traju. Jedan od onih koji ih vole potencirati je i prvi čovjek natjecanja Bernie Ecclestone

Michael SchumacherMichael SchumacherGlasine da bi se Michael Schumacher mogao vratiti za upravljač bolida Formule 1 još uvijek traju. Jedan od onih koji ih vole potencirati je i prvi čovjek natjecanja Bernie Ecclestone.

Momčad nastala iz ostavštine Brawn GP-a, osvajača krune u konkurenciji konstruktora, danas se zove Mercedes GP, a i dalje ima jedno mjesto u kokpitu prazno. Prvo je popunio Nico Rosberg, za drugo navodno konkuriraju Robert Kubica, Nick Heidfeld i sedmerostruki svjetski umirovljeni prvak Schumacher.

- Osobno dvojim u mogućnost njegova povratka, no sada kada sam to i rekao, moram primijetiti da ta priča već polako nadmašuje glasine.

- U konkurenciji koja se spominje svatko bi odabrao Michaela, zar ne? O tome nema dvojbe, to je jasna stvar. Da sam ja na njegovom mjestu ne bih se vraćao, ali on zna da može biti dobar. Hoće li se to dogoditi, e to ne znam - kazao je Ecclestone na temu mogućeg povratka 40-godišnjeg Nijemca.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika