07.12.2009. / 17:40

Autor: Totalsport

Ibrahimović: Privremeno napuštam reprezentaciju

Zlatan Ibrahimović, centarfor Barcelone i švedske nogometne reprezentacije, do daljnjega zamrzava reprezentativnu karijeru, otkrio je sam 28-godišnji napadač za Marcu

Zlatan Ibrahimović i Pepe GuardiolaZlatan Ibrahimović i Pepe GuardiolaZlatan Ibrahimović, centarfor Barcelone i švedske nogometne reprezentacije, do daljnjega zamrzava reprezentativnu karijeru, otkrio je sam 28-godišnji napadač za Marcu.

Kaže da je novom izborniku Eriku Hamrenu objavio da ne želi igrati prijateljske utakmice za Švedsku u nastupajućem razdoblju.

- Igrati za reprezentaciju Švedske oduvijek je bila čast, no u dolazećem razdoblju neću dolaziti. Nisam motiviran, ne idemo na Svjetsko prvenstvo i doista mi se teško motivirati samo za revijalne dvoboje – rekao je Ibrahimović nastavivši:

- Uvijek sam davao sve nastupajući za Švedsku, no u ovom mi je trenutku Barcelona važnija. Igrati sada za Švedsku bilo bi trošenje energije nizašto, žrtvovanje uzalud. Pred Barcelonom je toliko utakmica o kojima moram misliti da jedva da bih našao vremena posvećivati se paralelno bilo čemu drugome.

- Ipak, to ne znači da zauvijek zatvaram vrata. Vidjet ćemo što budućnost donosi, porazmislit ću o svemu opet sljedeće jeseni.

Vezane vijesti

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Partijama na Europskom prvenstvu, Zlatan Ibrahimović je još jednom potvrdio golemu igračku veličinu. Sve tri utakmice u skupini odigrao je Milanov… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika