07.12.2009. / 18:00

Autor: Totalsport

Novi trener Stuttgarta Christian Gross: Prioritet je opstanak u Bundesligi

Novi Stuttgartov trener Christian Gross upozorio je svoje nogometaše da će "eksplodirati" vidi li slabosti u njihovoj igri i upišu li još pokoji poraz ove sezone

Christian GrossChristian GrossNovi Stuttgartov trener Christian Gross upozorio je svoje nogometaše da će "eksplodirati" vidi li slabosti u njihovoj igri i upišu li još pokoji poraz ove sezone.

Švicarski 55-godišnji stručnjak u nedjelju je preuzeo brigu o momčadi s čije je klupe primoran otići bio Marcus Babbel nakon što je igrače vodio kroz dvije pobjede, šest remija i čak sedam poraza u dosadašnjem tijeku Bundeslige.

- Kroz dvadesetogodišnju karijeru uvijek sam tražio maksimum od svojih igrača, a isto zahtijevam i sada. Dopuštam da se utakmica izgubi ukoliko je suparnik jača momčad, no ukoliko to nije, onda eksplodiram.

- Pokušat ću iz igrača izvući sto posto na radost navijača u ovom časnom i odgovornom zadatku koji mi je povjeren. Pobjedu od igrača tražim već u srijedu - jasno ja najavio susret odlučujući susret 6. kola skupine 5 Lige prvaka protiv Uniree kojom bi Nijemci izborili osminu finala natjecanja.

- Iznad svega je, ipak, opstanak u ligi - zaključio je Gross, čija se nova momčad trenutačno nalazi u zoni ispadanja iz Bundeslige.

Na 16. su mjestu s 12 bodova iz 15 utakmica.

Vezane vijesti

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Čelnica mianmarske oporbe Aung San Suu Kyi dočekana je u četvrtak u UN-ovu sjedištu u Ženevi uz burne ovacije oko četiri tisuće sudionika Međunarodne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika