07.12.2009. / 18:40

Autor: Totalsport

Aloisi: Srbija je kao i Hrvatska prije četiri godine

John Aloisi, 33-godišnji nogometni reprezentativac Australije, zanimljivo je komentirao ždrijeb za Svjetsko prvenstvo iduće godine

John AloisiJohn AloisiJohn Aloisi, 33-godišnji nogometni reprezentativac Australije, zanimljivo je komentirao ždrijeb za Svjetsko prvenstvo iduće godine.

Australija će na jugu Afrike igrati u skupini D, a suparnici će im biti Njemačka, Srbija i Gana. Naizgled ovo nije laka skupina iz australske perspektive, no Aloisi, trenutačno igrač FC Sydneyja, misli da je skupina gotovo identična onoj prije tri godine u Njemačkoj, kada je Australija bila druga u skupini i tako izborila plasman u osminu finala.

- Njemačka je kao onda Brazil, Srbija je ista kao i prije tri godine Hrvatska, a Gana je slična Japanu. Ako smo prošli onda, možemo i sad - rekao je nogometaš koji je postigao 27 pogodaka u 55 nastupa u reprezentaciji.

- Utakmica protiv Gane je ključna za nas, tu moramo biti najbolji, tih 90 minuta moramo privesti u svoju korist. Gana je neugodna, ali definitivno pobjediva - zaključio je Aloisi.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika