07.12.2009. / 19:20

Autor: Totalsport

Gattuso: Moja budućnost će se znati krajem godine

U posljednje je vrijeme mnogo tekstova u talijanskim medijima posvećeno mogućem odlasku 31-godišnjeg Gennara Gattusa iz Milana

Gennaro GattusoGennaro GattusoU posljednje je vrijeme mnogo tekstova u talijanskim medijima posvećeno mogućem odlasku 31-godišnjeg Gennara Gattusa iz Milana.

Talijanski reprezentativac i neumorni radnik na sredini terena ima važeći ugovor s Milanom do 2011. godine, ali zov engleskih klubova je sve jači, kao i Gattusovo prividno nezadovoljstvo u Milanu.

U posljednje vrijeme su ga pogodile ozljede, ali je i trener Milana Leonardo sve manje vjerovao u momčad s Gattusom.

- Za dvadesetak dana ćemo popričati o mojoj budućnosti u Milanu. Sjest ćemo i vidjeti što traže obje strane, što se nudi, kakve su želje, mogućnosti i naumi. Mislim da ću do kraja ove godine znati što i kako dalje - rekao je Gattuso, koji je od 1999. godine igrač Milana i dodao:

- Četrnaest godina sam profesionalni nogometaš i uvijek sam poštivao regule i nikada nisam iskakao iz tih okvira. Sigurno ću biti korektan u tim pregovorima - rekao je Gattuso koji je ranije najavio da ima želju otići iz Milana.

Naime, otočki nogomet mu je ostao u lijepom sjećanju, još od 1997/98 kada je nosio dres škotskog Rangersa. Sam je izjavljivao da bi se volio oprostiti od nogometa u engleskom Premiershipu, no u zadnja dva dana su iz Milana, pak, najavili da žele produljiti ugovor s Gattusom.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika