07.12.2009. / 19:59

Autor: Totalsport

Sevilla bez Luisa Fabiana možda i tri tjedna

Brazilski napadač španjolskog nogometnog prvoligaša Seville Luis Fabiano zaradio je minulog vikenda ozljedu u prvenstvenoj utakmici protiv Valladolida

Luis FabianoLuis FabianoBrazilski napadač španjolskog nogometnog prvoligaša Seville Luis Fabiano zaradio je minulog vikenda ozljedu u prvenstvenoj utakmici protiv Valladolida.

Sevilla je u subotu podbacila odigravši kod kuće s Valladolidom samo 1-1, a da situacija po andaluzijski klub bude još gora, ozljedu gležnja zadobio je najbolji napadač Luis Fabiano, te bi zbog toga mogao pauzirati i do tri tjedna.

Sasvim sigurno je da će Brazilac propustiti dvoboj 6. kola Lige prvaka protiv škotskog Rangersa u Sevilli u srijedu, te gostovanje kod Sportinga iz Gijona našeg Mate Bilića sljedećeg vikenda u 14. kolu prvenstva. Vrijeme će pokazati hoće li se oporaviti do sljedećih utakmica.

Sevilla je već osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka, dok u španjolskom prvenstvu zauzima četvrto mjesto s 27 bodova iz 13 nastupa.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika