07.12.2009. / 19:11

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović nakon psihijatrije ide ravno u zatvor?

Nakon što je prije osam dana Brankica Grdović prijavila supruga za obiteljsko nasilje, pjevaču poslije psihijatrijskog odjela Opće bolnice u Zadru prijeti život iza rešetaka

Mladen GrdovićMladen GrdovićS obzirom da njegova supruga, Brankica Grdović, nije povukla kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja koju je podnijela 30. studenog ove godine, pjevač Mladen Grdović bi nakon psihijatrije mogao završiti u zatvoru.

Da je njegova supruga ostala doslijedna u svom naumu povrđuje i njezino današnje svjedočenje protiv supruga na Prekršajnom sudu u Zadru.

Tu informaciju potvrdila je i glasnogovornica PU zadarske, Sandra Jurinčić za Večernji list.

Inače, prije mjesec dana osuđen je na Prekršajnom sudu u Zadru na osam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana za prijetnju članovima obitelji.

Podsjetimo, nakon burnog vikenda, pedesetogodišnji pjevač je završio na liječenju od alkohola na psihijatrijskom odjelu Opće bolnice u Zadru.

Doduše, liječničku pomoć glazbenik nije potražio samovoljno, već su ga tamo odvezli policajci u noći sa subote na nedjelju nakon što je pod utjecajem alkohola napravio skandal u Petrčanima na jednoj svadbi.

Sličan incident Gradović je izazvao i prije nekoliko dana kada se tijekom nastupa klape Nas Quatros u jednom zadarskom kafiću, popeo na pozornicu i počeo pjevati. Članovi klape pokušali su ga na pristojan način maknuti s pozornice, međutim on je i dalje ostao sjediti na barskoj stolici.

U jednom trenutku se toliko zanjihao da je udario glavom u mikrofon. Nakon što je otpjevao nekoliko hitova Miše Kovača, pjevač se ipak odlučio skloniti s pozornice.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 07.12.09. 19:32

Lik je shvatio da je njegovo vrijeme proslo pa se
ne moze sa tim pomiriti!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika