07.12.2009. / 20:50

Autor: Totalsport

Uoči meča odluke Juve na mukama: Chiellini propušta Bayern, Buffon upitan

Momčad Juventusa mogla bi nastupiti prilično oslabljena u utorak protiv Bayerna u odlučujućoj utakmici 6. kola Lige prvaka za plasman u osminu finala

Gianluigi Buffon u klinču s igračima InteraGianluigi Buffon u klinču s igračima InteraMomčad Juventusa mogla bi nastupiti prilično oslabljena u utorak protiv Bayerna u odlučujućoj utakmici 6. kola Lige prvaka za plasman u osminu finala.

Srednji branič Giorgio Chiellini sigurno neće zaigrati protiv Bacaraca, jer je u subotnjem prvenstvenom derbiju protiv Intera, u kojem je Juventus pobijedio s 2-1, zadobio ozljedu lista. Chiellini će pauzirati oko 20 dana, a u prvoj momčadi će ga zamijeniti Nicola Legrottaglie koji će se pridružiti Fabiju Cannavaru na stoperskim pozicijama.

Isto tako, vratar Gianluigi Buffon je upitan za svoje mjesto u momčadi, jer je dodatno oštetio hrskavicu koljena. Taj je problem Buffon prvotno planirao riješiti operacijom nakon završetka natjecanja po skupinama u Ligi prvaka. U svakom slučaju, Alex Manninger je spreman zauzeti svoje mjesto među vratnicama, bude li potrebno.

Bayernu će nedostajati ozlijeđeni francuski reprezentativac Franck Ribery, ali dobra vijest za Bavarce je povratak Arjena Robbena koji bi trebao biti spreman.

Bayernu je za plasman među 16 najboljih potrebna pobjeda, dok je Juventusu dovoljan i jedan bod.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika