07.12.2009. / 21:20

Autor: Totalsport

Diawara: Ronaldo zna da ga nisam htio ozlijediti

Senegalski nogometni internacionalac Souleymane Diawara još jednom je poslao javnu ispriku Cristianu Ronaldu kojeg je ozlijedio u prvoj međusobnoj utakmici Marseillea i Reala u Ligi prvaka

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoSenegalski nogometni internacionalac Souleymane Diawara još jednom je poslao javnu ispriku Cristianu Ronaldu kojeg je ozlijedio u prvoj međusobnoj utakmici Marseillea i Reala u Ligi prvaka.

Real je 30. rujna na svom stadionu pobijedio Marseille 3-0 u 2. kolu Lige prvaka, ali taj dvoboj Cristiano Ronaldo nije upamtio po dobrome, iako je zabio dva gola i iznudio jedanaesterac. U kaznenom prostoru francuskog kluba oborio ga je Souleymane Diawara, a Portugalac je zbog tog starta zadobio ozljedu desnog gležnja, te je morao pauzirati oko dva mjeseca.

Diawara se već ranije javno ispričao Ronaldu, a isto je učinio uoči novog dvoboja koji će Marseille i Real odigrati u utorak na Velodromeu u 6. kolu Lige prvaka.

- Na Ronalda sam bio startao u žaru borbe, ništa više od toga. Nisam grub igrač i nikada ne bih nekoga namjerno ozlijedio. Cristiana ću u utorak srdačno pozdraviti i još jednom mu iskazati svoje žaljenje zbog njegove ozljede. On je dobra osoba i veliki nogometaš koji zna da nisam imao namjeru ozlijediti ga - ispričao je Diawara za Marcu.

Real je gotovo siguran za prolaz u osminu finala. Deveterostruki europski prvak može ispasti samo u slučaju da Marseille pobijedi s tri ili više golova razlike.

- Naša zadaća je jako, jako komplicirana. Nije nemoguće, ali gotovo kao i da je - priznao je Senegalac.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika