Objavljeno u Nacionalu br. 734, 2009-12-08

Autor: Plamenko Cvitić

Sanaderov savjet HDZ-u: Ne napadajte Bandića, Vidoševića i Primorca

Sve ostale predsjedničke kandidate članovi HDZ-a mogu otvoreno napadati i kritizirati, no prema navedenoj četvorici preporučuje se neutralan stav, odnosno nikoga od njih ne bi trebalo posebno napadati

Ivo SanaderIvo SanaderBivši premijer Ivo Sanader svojim je stranačkim kolegama poslao poruku da tijekom kampanje za predsjednika države budu neutralni prema kandidatima. Kako navode Nacionalovi izvori, Sanaderov bliski prijatelj i saborski zastupnik HDZ-a Mario Zubović prije nekoliko dana posjetio je ogranak stranke u zagrebačkoj Dubravi. Okupljenim članovima tada je rekao da tijekom kampanje budu neutralni prema četvorici kandidata, Andriji Hebrangu, Draganu Primorcu, Nadanu Vidoševiću i Milanu Bandiću.

Sve ostale predsjedničke kandidate članovi HDZ-a mogu otvoreno napadati i kritizirati, no prema navedenoj četvorici preporučuje se neutralan stav, odnosno nikoga od njih ne bi trebalo posebno napadati, ali ni hvaliti, navodno je glasila poruka koju je Ivo Sanader preko Marija Zubovića uputio svojim stranačkim kolegama. Osim hadezeovcima iz Dubrave, takva poruka odaslana je i drugim ograncima stranke u Zagrebu.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
16/6/09

Trenk, 08.12.09. 08:49

To je ekipa koja radi za istog gazdu.
Parola im je prodaj i izdaj sve sto jos ima ova jadna i popljackana zemlja, a narod porobi i zaduzi, daj ga u ruke bjelosvjetskih lopova, stare eutanaziraj neimastinom i losom zdravstvenom skrbi, mladima naplati ( ukini) obrazovanje, naravno sve to za boljitak Hrvatske a za to se izdaje "Jamstvena kartica" Dr. Ive.


registracija
17/11/09

papuk, 08.12.09. 10:30

A tko je uopće taj gospodin Sanader????????????? :-((


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika