08.12.2009. / 10:45

Autor: Andrea Belin

Dolores Lambaša: Pokos ima veći razmak između očiju nego ušiju

Glumica je, između ostalog prokomentirala fizički izgled svoje neprijateljice kazavši kako joj nije jasno kako takva osoba može za sebe tvrditi da je lijepa. Osim toga, pročitala je nekoliko sms poruka koje navodno dokazuju kako se voditeljica nakon razvoda željela vratiti u Dikanovo naručje

Dolores LambašaDolores LambašaNakon što se Vlatka Pokos u RTL-ovom magazinu "Exskluziv" pojavila sa sms porukama koje joj navodno šalje Josip Radeljak, Dolores Lambaša je u sinoćnjem In Magazinu priložila pismene dokaze koji navodno potvrđuju da je voditeljica zaista dužna Dikanovom sinu, Leu, tristo tisuća kuna.

"Josip joj je to htio čak i oprostiti, ali sada će tražiti da sve vrati. To vjerojatno znači i da će Vlatka izgubiti stan", kazala je Dolores.

Osim papirologije, još uvijek nediplomirana glumica, je pročitala nekoliko sms poruka koje navodno dokazuju kako se Vlatka nakon razvoda željela vratiti u Dikanovo naručje.

Doduše, glumica nije negirala da Dikan nije Vlatki svojedobno slao uvredljive poruke, međutim, tvrdi Lambaša, to je također bilo odmah nakon njihovog razvoda.

Što se tiče Vlatkinih fotografija na kojima se navodno vidi kako je voditeljica konzumirala brak sa svojim bivšim suprugom, Dolores ih ipak na kraju neće objaviti jer joj Dikan to ne dozvoljava.

Na kraju, glumica je prokomentirala fizički izgled svoje neprijateljice kazavši kako Vlatka ima veći razmak između očiju nego između ušiju pa joj nije jasno kako takva osoba može za sebe tvrditi da je lijepa.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 08.12.09. 12:21

Vi gospodicna Dolores, ocito niste odvec angazirani tamo gdje pripadate (ili isprazno preferirate nesto sto je, cini mi se vasa neostvarena ambicija), pa se tako nepristojno obracunavate s gospodjom Vlatkom. Hocu reci, svoje komplekse lijecite tamo gdje vam je to omoguceno, a uz to i dobro situirano, jer je recena voditeljica za vas ipak odvec krupan zalogaj. Mislim, ona je dama, a vi mi izgledate kao guvernnta na njezinu dvoru. Dikan vam ocito lazno laska o vasem izgledu, pa neka on bude vas problem, a ne njegova bivsa gospodja supruga...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika