08.12.2009. / 11:23

Autor: Andrea Belin

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčat će se 26. prosinca

U bračnu luku uploviti će prema običaju Kabale. Riječ je o drevnom židovskom učenju koje slijede i mnoge poznate zvijezde, primjerice kraljica popa Madonna i poznata glumica Demi Moore

Jelena Veljača i Janko Popović VolarićJelena Veljača i Janko Popović VolarićNakon dvije godine veze, Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčati će se već 26. prosinca.

Spisateljica i glumac sudbonosno "da" neće izgovoriti u crkvi, a ni pred matičarom. U bračnu luku uploviti će po običaju Kabale.

Riječ je o običajima drevnog židovskog učenja koje slijede i mnoge poznate zvijezde, primjerice kraljica popa Madonna i poznata glumica Demi Moore.

Podsjetimo, da uskoro planira uploviti u bračnu luku, Volarić je priznao prije mjesec i pol dana u jednom intervjuu.

Inače, Janko trenutačno igra jednu od glavnih uloga u seriji "Najbolje godine" čija je gledanost izuzetno velika, a i Jelenu u sljedećoj godini očekuje važan projekt.

Naime, svestrana Veljača postati će urednica prve televizije za žene u Hrvatskoj. Na digitalnom programu "Ona", surađivat će s Tončijem Huljićem.

Vezane vijesti

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Televizijski, filmski i kazališni glumac Janko Popović Volarić sredinom veljače oduševio je publiku i kritiku predstavom "Maestrova smrt".… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika