08.12.2009. / 13:45

Autor: Totalsport

Capello s Englezima već vježba izvođenje jedanaesteraca za SP 2010.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello sa svojim igračima posebno vježba izvođenje udaraca s bijele točke koji bi mogli krojiti sudbinu "tri lava" na Svjetskom prvenstvu

Fabio Capello daje upute Terryju, Beckhamu i LamparduFabio Capello daje upute Terryju, Beckhamu i LamparduIzbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello sa svojim igračima posebno vježba izvođenje udaraca s bijele točke koji bi mogli krojiti sudbinu "tri lava" na Svjetskom prvenstvu.

Ništa talijanski stručnjak ne želi prepustiti slučaju, pa će posebnu pažnju posvetiti i segmentu igre u kojem Englezi imaju najslabiji učinak u konkurenciji reprezentacija koje će u lipnju u Južnoafričkoj Republici krenuti u bitku za svjetski tron. Na posljednja su tri Mundiala propustili realizirati čak sedam najstrožih kazni, pa Capello objašnjava zbog čega se odlučio na taj potez.

- Mnogo radimo na izvođenju jedanaesteraca, svakodnevno. Imamo vremena za odluku tko će ih izvoditi. Sada je lako, no kada treba najstrožu izvesti pred publikom, situacija je drugačija - veli Capello.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika