08.12.2009. / 14:00

Autor: Totalsport

Soldin Köln vlasnik mnogih neslavnih rekorda u Bundesligi

Köln, kojeg vodi hrvatski strateg Zvonimir Soldo, vlasnik je mnogih neslavnih rekorda trenutačno u Bundesligi, posebno onih koji se odnose na pogotke

Zvonimir SoldoZvonimir SoldoKöln, kojeg vodi hrvatski strateg Zvonimir Soldo, vlasnik je mnogih neslavnih rekorda trenutačno u Bundesligi, posebno onih koji se odnose na pogotke.

Za Köln je takvo što time gore jer su uoči sezone mnogi ocjenjivali njihov napadački tandem Lukas Podolski - Milivoje Novakovič jednim od boljih u ligi.

Köln je dosad u sezoni, nakon petnaest utakmica, postigao samo sedam pogodaka (!?), što znači da prosječno zabijaju svakih 190 minuta. Bizarno zvuči da su pred domaćom publikom, u osam utakmica, postigli samo tri.

Napadački tandem je, pak, zabio samo tri (Novakovič dva, a Podolski jedan), a do izražaja je neefikasnost došla posebno zadnjih tjedana. U posljednjih pet utakmica su postigli jedan jedini pogodak. Nula je na njihovom kontu ostala u ogledima protiv Hannovera, Hoffenheima, Bochuma i Werdera.

Zapanjujuće zvuči da Podolski nije zabio u Bundesligi već 881 minutu, a Novakovič 236 minuta.

Bild pomalo ironični citira izjavu Zvonimira Solde od prije nekoliko tjedana:

- Lagano moramo ući u golgetersku formu.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika