08.12.2009. / 15:35

Autor: Totalsport

Ruud Gullit u Celebrity Survivoru?

U talijanskoj inačici šoua Celebrity Survivor, imena L’Isola dei Famosi, koja starta u veljači naći će se i nekadašnja nogometna zvijezda nizozemske reprezentacija i Milana, Ruud Gullit

Ruud GullitRuud GullitU talijanskoj inačici šoua Celebrity Survivor, imena L’Isola dei Famosi, koja starta u veljači naći će se i nekadašnja nogometna zvijezda nizozemske reprezentacija i Milana, Ruud Gullit.

Piše to Sorrisi e Canzoni magazine u kojem se navodi da zbog zastoja trenerske karijere 47-godišnjak najozbiljnije razmišlja o ulozi u šou kojeg vodi Simona Ventura.

Neki talijanski izvori navode da je gostovanje Gullita već dogovorena stvar, premda takvo što organizatori još uvijek odbijaju potvrditi.

Survivor je televizijski reality-show u kojem se natjecatelji, izolirani od civilizacije, bore za novac i ostale nagrade. Format natjecanja osmišljen je 1992. godine, a pojedinci se iz njega eliminiraju glasovanjem članova "plemena".

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika