08.12.2009. / 13:35

Autor: Andrea Belin

Ukradene haljine Victorije Beckham vrijedne 350.000 funti

Lopovi za kojima policija još uvijek traga zaustavili su kombi u kojem su se nalazile krpice supruge nogometaša Davida Beckhama, ozlijedili su vozača, razbili brave i pobjegli

Victoria BeckhamVictoria BeckhamDizajnerica Victoria Beckham ostala je bez desetak haljina čija se vrijednost procjenjuje na 350 tisuća funti.

Naime, nepoznati lopovi zaustavili su kombi u središtu Londona u kojem su se nalazile njezine krpice, ozlijedili vozača, razbili brave i pobjegli.

"Pljačka je, očito, bila dobro isplanirana. Victorija je bila u šoku i duboko razočarana", kazao je glasnogovornik njezinog supruga Davida Beckhama.

Inače, Victorijina kolekcija za proljeće/ ljeto 2010. godine je trebala biti prevezena iz londonskog skladišta u newyoršku luksuznu trgovinu Neimana Marcusa s kojim dizajnerica surađuje već neko vrijeme.

Podsjetimo, Victoria je u svijet mode ušla tek prošle godine, a njezine su kolekcije odmah prihvatile zvijezde poput Elle Macpherson, Dannii Minogue, Drew Barrymore i Katherine Jenkins, međutim jako su tražene i na crnom tržišu.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika