08.12.2009. / 16:10

Autor: Totalsport

Konobar: Ailton me nazvao crnčugom; Ailton: Nisam rasist

Proslavljeni član njemačkog šestoligaša KFC Uerdingena, brazilski 36-godišnji napadač Ailton, našao se u epicentru njemačkih medija zbog rasiszma

AiltonAiltonProslavljeni član njemačkog šestoligaša KFC Uerdingena, brazilski 36-godišnji napadač Ailton, našao se u epicentru njemačkih medija zbog rasiszma.

U zračnoj luci u Düsseldorfu u nedjelju je prije puta u Brazil crnčugom nazvao konobara Sheriffoea Jasseya kojeg je tražio da ga posluži, zbog čega će posla imati i njemačka policija.

- Ailton je želio nešto naručiti, pa me je pozvao uzvikom Hey, Nigger. Rekao sam mu kako to nije moje ime i pozvao policiju - izjavio je uvrijeđeni 39-godišnji Gambijac.

Brazilac optužbe poriče:

- To je glupost, ja nisam rasist. U restoranu su radili muškarac i žena, a ja sam kazao "Hey, amiga" (portugalski za prijatelj / prijateljica). Ništa drugo nisam rekao, a to može posvjedočiti i moja supruga Rosalija koja je bila ondje.

Policija je legitimirala Ailtona prije puta. Prijeti mu novčana kazna.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika