08.12.2009. / 13:46

Autor: Andrea Belin

Lady Gaga zabavljala britansku kraljevsku obitelj

Iako su se svi uzvanici bojali njezinog nastupa i outfita, američka pjevačica se pojavila na ovoj večeri humanitarnog karaktera u crvenom lateks odjelu koje nije otkrivalo niti jedan dio njezinoga tijela

Kraljica Elizabetha i Lady Gaga; Foto: ReutersKraljica Elizabetha i Lady Gaga; Foto: ReutersNa zabavi pod nazivom "Royal Variety Performance" u turističkom mjestu Blackpool koja se svake godine održava u čast britanske kraljevske obitelji, kraljicu Elizabethu II. i njezinog muža, princa Philipa između ostalih je zabavljala i kontroverzna američka pjevačica Lady Gaga.

Iako su se svi uzvanici bojali njezinog nastupa i outfita, Lady Gaga se pojavila na ovoj večeri humanitarnog karaktera u crvenom latkes odijelu koje nije otkrivalo niti jedan dio njezinoga tijela.

Osim Lady Gage, britansku kraljevsku obitelj zabavljali su Chaka Khan, Whoopi Goldberg i Miley Cyrus koja je za razliku od Gage za ovaj nastup odjenula vruće kožne hlačice.

Izvedba plesne skupine Diversity, koja je pobijedila na ovogodišnjem showu "Britain's Got Talent", izazvala je najveće oduševljenje.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika