08.12.2009. / 13:52

Autor: Nacionalova redakcija

Zvijezda dobitnik nagrade 'Poslodavac godine za osobe s invaliditetom'

Nagradom se nagrađuju poslodavci koji zapošljavaju osobe s invaliditetom i uključuju ih u radnu sredinu te na taj način promiču poštivanje različitosti na radnome mjestu

Zvijezda je dobila nagradu za poslodavca godineZvijezda je dobila nagradu za poslodavca godineU Zagrebu su jučer, treću godinu za redom, dodijeljene nagrade za Poslodavca godine za osobe s invaliditetom u 2009. godini. Izbor su organizirali Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, portal MojPosao i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNPD) u Hrvatskoj.

Nagradom se nagrađuju poslodavci koji zapošljavaju osobe s invaliditetom i uključuju ih u radnu sredinu te na taj način promiču poštivanje različitosti na radnome mjestu.

Ove godine nagrada za poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom u kategoriji velikih poduzeća pripala je Zvijezdi d.d.

Zvijezda d.d. sustavno zapošljava osobe s invaliditetom od 2006 godine, a trenutno ih je 23. Sedamnaestero zaposlenika ima stalan posao, dok je šestero osoba zaposleno preko udruge Inkluzija. Nakon preuzimanja nagrade g. Igor Kodžoman direktor društva Zvijezda d.d. kazao je: „Zapošljavanjem osoba s invaliditetom pomaže se njihovoj integraciji i razvijanju osjećaja pripadnosti zajednici. Pravo na zapošljavanje puno je više od posla i radnog mjesta, jer je upravo to pravo kojim se vraća samopouzdanje osobama s invaliditetom i pravo kojim se otvaraju nove životne mogućnosti."

Vezane vijesti

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Uprava najvećeg slovenskog trgovačkog lanca Mercatora kasno sinoć podnijela je neopozivu ostavku na svoj položaj. Odlazak čelnih ljudi Mercatora… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika