08.12.2009. / 14:49

Autor: Nacionalova redakcija

Kosor pere ruke: Sanader i ja nismo prodali dionice Ine, kriv je Račan

Kosor je podsjetila da su se dionice prodavale za vrijeme bivše koalicijske vlasti, a jedino su u HDZ-ovo vrijeme prodane dionice Ine iz braniteljskog fonda

Jadranka KosorJadranka Kosor"Ne znamo o kojim se mutnim poslovima u Ini radi, ova i prethodna vlada nisu prodavale nijednu dionicu Ine, i to se sve dogodilo za vrijeme Račanove vlade", tvrdi predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor.

Njezin je to komentar poziva predsjednika Republike Stjepana Mesića da Uskok ispita i bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera u vezi s prodajom naftne tvrtke Ine.

Podsjetila je da su se dionice prodavale za vrijeme bivše koalicijske vlasti, a jedino su u HDZ-ovo vrijeme prodane dionice Ine iz braniteljskog fonda.

Svi za Hebranga

"Da to nije učinjeno drastično bi se smanjio udio svih branitelja članova Fonda", objašnjava Kosor.

Kosor je danas održala novinsku konferenciju u središnjici HDZ-a kako bi mobilizirala članstvo HDZ-a, koje je pozvala da se u Hebrangovu kampanju uključi bezrezervno, radom 24 sata na dan.

Predsjednica HDZ je kao i Hebrang uvjerena da afere Božidara Kalmete neće utjecati na popularnost i tijek kampanje HDZ-ovog kandidata.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 08.12.09. 15:16

Račan je kriv za sve. Pitam se da nije bilo Račana i njegove četiri godine, tko bi bio kriv. Vjerojatno Tito.


registracija
27/7/09

verina, 08.12.09. 20:03

Lažljiva premijerka, kratke pameti i kratkog pamćenja. Je li pročitala ugovor koji joj je, na jedvite jade, dao Polančec? Zašto ga ne objavi kao što je to učinila Račanova Vlada?


registracija
8/8/09

tovar62, 09.12.09. 07:47

vidi ti udarnika kako lipo pisu,a da ko je sve sjeba nego komunjare,a TITO sta je napravija Hrvatska se za jos buducih 100 god. nece oporaviti....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika