08.12.2009. / 14:51

Autor: Nacionalova redakcija

Novi direkor korporativnih financija i ulaganja CO je Marin Palada

Na novu poziciju došao je s mjesta direktora riznice, također u Croatia osiguranju. Stručnjak je za vanjsku trgovinu, analize financijskih tržišta i ulaganja te kontroling

Marin PaladaMarin PaladaMarin Palada novi je direktor financija i korporativnih ulaganja Croatia osiguranja. Na novu poziciju došao je s mjesta direktora riznice, također u Croatia osiguranju. Stručnjak je za vanjsku trgovinu, analize financijskih tržišta i ulaganja te kontroling.

Od 2007. do 2009. godine obnašao je funkciju direktora Službe za korporativne financije Croatia osiguranja. Prije nego je prešao u Croatia osiguranje, bio je financijski menadžer u TEB Informatici te prije toga, od 1999. do 2002., predsjednik Uprave TEB Inžinjeringa. Karijeru je započeo u Ferimportu i Tisku.

Marin Palada je rođen 1963. godine u Zagrebu te je diplomirao na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Govori engleski i francuski jezik.

Vezane vijesti

J. Kosor prekršila vlastiti antikorupcijski program

J. Kosor prekršila vlastiti antikorupcijski program

Gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2" bivši čelnik Croatia osiguranja, Damir Mihanović javno je ispričao sve o aferi Fimi media koju je razotkrio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika