08.12.2009. / 15:37

Autor: Hina

Porast kongresnog zanimanja za Zagrebom i Hrvatskom

Osim hotelskih i konferencijskih kapaciteta Zagreba posebno su predstavljene i atraktivne lokacije Zagreba i okolice, kao i drugi raznoliki i mnogobrojni sadržaji

Zagreb bi mogao privući još više kongresnog turizmaZagreb bi mogao privući još više kongresnog turizmaNa europskom i svjetskom kongresnom tržištu raste zanimanje za organizacijom kongresa i drugih poslovnih skupova te nagradnih i motivirajućih putovanja u Zagrebu i Hrvatskoj, izvijestili su danas iz Turističke zajednice grada Zagreba nakon povratka njihovih predstavnika s najveće svjetske kongresne i incentive burza EIBTM u Barceloni.

Na toj burzi, održanoj prošlog tjedna, Turistička zajednica grada Zagreba predstavila je ponudu Zagreba kao privlačne destinacije za održavanje poslovnih skupova, kongresa i drugih događanja.

Veliko zanimanje

Osim hotelskih i konferencijskih kapaciteta Zagreba posebno su predstavljene i atraktivne lokacije Zagreba i okolice, kao i drugi raznoliki i mnogobrojni sadržaji.

Sve to je, kako napominju iz Turističke zajednice, izazvalo veliko zanimanje posjetitelja burze i zagrebačkog štanda. Procjenjuju i da pozitivne reakcije predstavnika brojnih asocijacija i korporacija Zagrebu i Hrvatskoj najavljuju pozitivne trendove za kongresni turizam u nastupajućem razdoblju.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika