08.12.2009. / 15:45

Autor: Andrea Belin

Sabina Čedić prijavljena policiji zbog prijetećih poruka

Da ju je jedna djevojka prijavila zbog prijetećih poruka potvrdila je i glasnogovrnica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Kako je bilo i za očekivati, voditeljica je takve navode demantirala

Sabina ČedićSabina ČedićNakon što je prije nekoliko dana, Sabina Čedić napisala prijeteću poruku na svom Facebook profilu, novinare Index.hr-a zanimalo je što je izazvalo takve reakcije kod bivše voditeljice Golih vijesti.

Naime, ova poruka navodno je bila upućena djevojci s kojom ju je prevario njezin, sada već bivši dečko. No, to nije prvi put da je prijateljica zagrebačkog poduzetnika Ante Gotovca prijetila porukama.

Zbog jednog takvog ispada ljetos je završila i na policiji. Da ju je jedna djevojka prijavila zbog prijetećih poruka potvrdila je i glasnogovrnica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Kako je bilo i za očekivati, Sabina je takve navode demantirala.

Iako cijelo vrijeme tvrdi da se nikada ne bi spustila na tu razinu,voditeljica se svojedobno i fizički obračunala s ljubavnicom svog dečka, Ines, u jednom narodnjačkom klubu.

Ona je navodno cijelo vrijeme skakutala oko Sabininog dečka. Voditeljica ju je nekoliko puta upozorila da se makne od njihovog stola, a s obzirom da ju nije slušala, Sabina ju je ošamarila, na što se pijana Ines srušila na pod. Nakon toga zaštitari su zamolili bivšu voditeljicu i njezino društvo da napuste klub.

Vezane vijesti

Skandalozno postupanje policije u slučaju iz Bjelovara

Skandalozno postupanje policije u slučaju iz Bjelovara

Lezbijska grupa Kontra i grupa Iskorak podupiru medijske napise i reakciju policije oko pokretanja optužnog prijedloga protiv policijskog službenika… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika