08.12.2009. / 15:49

Autor: Andrea Belin

Moda važnija od zdravlja: Katie i Tom u kaputima, a Suri u ljetnoj haljinici

Supružnici su se uputili u razgledavanje parka u Španjolskoj, a pažnju javnosti plijenili su svojim odjevnim kombinacijama. Dok su njih dvoje šetali u kaputima i vunenim puloverima, njihova trogodišnja kći bila je odjevena u bijelu lepršavu haljinicu bez rukava

Katie Homes i Tom Cruise sa Suri; Foto: Daily MailKatie Homes i Tom Cruise sa Suri; Foto: Daily MailČini se da su supružnici Katie Holmes i Tom Cruise zaista riješili sve nesuglasice.

Naime, prije nekoliko tjedana pričalo se da je Katie iselila iz njihovog zajedničkog stana, a nedavno su zajedno viđeni u Španjolskoj gdje Tom snima svoj novi film ""Knight&Day".

Tijekom pauze, supružnici su se uputili u razgledavanje obližnjeg parka, a pažnju javnosti plijenili su svojim odjevnim kombinacijama.

Dok su Katie i Tom šetali gradom u kaputu i vunenim puloverima, njihova trogodišnja kći bila je odjevena u bijelu lepršavu haljinicu bez rukava.

Dan prije, djevojčici su obukli ružičastu flamenco haljinicu.

No, i prije nekoliko tjedana Katie se našla na udaru medija jer su objektivi paparazza snimili malenu djevojčicu u visokim potpeticama. Katie se tada opravdavala da malena Suri obožava cipele na petu.

Vezane vijesti

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika