08.12.2009. / 16:25

Autor: Totalsport

Dopredsjednik Milana: Seedorf je sjajan, može igrati sve, baš kao i nekoć Boban

Adriano Galliani, dopredsjednik Milana je hvalivši sadašnjeg igrača svog kluba Clarencea Seedorfa zapravo silno pohvalio nekadašnjega, Zvonimira Bobana

Zvonimir Boban dok je nosio dres MilanaZvonimir Boban dok je nosio dres MilanaAdriano Galliani, dopredsjednik Milana je hvalivši sadašnjeg igrača svog kluba Clarencea Seedorfa zapravo silno pohvalio nekadašnjega, Zvonimira Bobana.

- Seedorf je veliki, rođeni pobjednik. Njegova igra u oba smjera je sjajna, baš kakva je bila i Zvonimira Bobana - rekao je Galliani.

Prisjetio se tako Galliani vremena kada je Boban igrao u Milanu i bio jedan od nositelja njihove igre. Hrvatski reprezentativac je od 1991. do 2001. godine igrao u dresu Milana, a malo nakon toga je baš na San Siro sletio 33-godišnji Nizozemac. Seedorf je od 2002. godine stalni član Milanove prve postave, te kreator svih njihovih najvećih uspjeha u tom vremenu.

- Seedorf na fantastičan način obavlja sve što traži od njega trener Leonardo. Sve je nekada mogao Boban i u igri prema natrag i u igri prema naprijed. Takav je i Seedord - rekao je Galliani, a prenosi tribalfootball.com.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika