08.12.2009. / 16:35

Autor: Totalsport

CSKA na Beşiktaş bez Ignaševiča i Berezuckog zbog korištenja nedopuštenog lijeka

Moskovski CSKA će u utorak navečer imati priliku ostvariti veliki uspjeh, plasirati se u osminu finala Lige prvaka, no put prema tom cilju im je otežan

Sascha Riether i Sergej IganševičSascha Riether i Sergej IganševičMoskovski CSKA će u utorak navečer imati priliku ostvariti veliki uspjeh, plasirati se u osminu finala Lige prvaka, no put prema tom cilju im je otežan.

Po sedam bodova u skupini B imaju Wolfsburg i CSKA Moskva, s tim da njemački prvak na svom terenu dočekuje Manchester United u zadnjem kolu, dok Moskovljani gostuju kod turskog prvaka koji se bori za treće mjesto i nastup u Europa ligi.

No, Europska nogometna federacija (UEFA) je kaznila CSKA suspenzijom njihova dva nogometaša. Utakmicu u utorak neće moći igrati standardni prvotimci Sergej Ignaševič i Aleksej Berezucki. Krivnja za to nije na samim nogometašima, već na liječničkoj ekipi, odnosno na klupskoj razini, budući da nisu prijavili korištenje lijeka od strane ta dva nogometaša.

Medicinska služba kluba je Ignaševiča i Berezuckija liječila Sudafedom, preparatom koji je na listi nedopuštenih sredstava UEFA-e, a povod je bila "banalna" prehlada igrača.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika