08.12.2009. / 16:45

Autor: Totalsport

Klupski liječnici: Bilić bez igre četiri tjedna

Na posljednjoj utakmici Sporting Gijona u španjolskom nogometnog prvenstvu (poraz kod Tenerifea 2-1) se teže ozlijedio hrvatski reprezentativac Mate Bilić

Mate Bilić ljubi kćerkicu nakon postignutog pogotkaMate Bilić ljubi kćerkicu nakon postignutog pogotkaNa posljednjoj utakmici Sporting Gijona u španjolskom nogometnog prvenstvu (poraz kod Tenerifea 2-1) se teže ozlijedio hrvatski reprezentativac Mate Bilić.

U pitanju je bila ozljeda mišića desne noge, što je bila prva Bilićeva ozljeda takvog tipa u karijeri. Nakon ozljede su klupski liječnici obavljali pretrage, a nova saznanja govore da Bilić neće igrati u naredna četiri tjedna.

Gora je to najava nego što su bile prve reakcije koje su govorile da će Bilić izbivati s travnjaka dva tjedna.

- Još nismo završili sve pretrage. U roku od 48 sati ćemo znati još i više, ali u ovoj godini vrlo vjerojatno Bilić neće moći zaigrati. Još uvijek čekamo rezultate magnetske rezonance koja bi trebala biti najbolje ogledalo ozljede - rekao je liječnik Gonzalo Revuelta i dodao:

- No, nisam pretjerani optimist.

Bilić je ove sezone u Primeri zabio tri pogotka, a njegova se momčad trenutačno nalazi na vrlo dobrom sedmom mjestu ljestvice.

Vezane vijesti

Guardado od ljeta u Valenciji

Guardado od ljeta u Valenciji

Meksički nogometni reprezetativac Andres Guardado nakon ulaska s Deportivom iz La Coruñe u Primeru, ovog ljeta kao slobodan igrač prelazi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika