08.12.2009. / 17:45

Autor: Totalsport

Gazzetta: Inter želi dovesti Lucu Tonija

U ponedjeljak je izgleda postalo jasno kako će talijanski nogometaš Luca Toni skoro napustiti svoj sadašnji klub, Bayern, te se vratiti u talijansku Seriju A

Luca Toni na izlaznim vratima BayernaLuca Toni na izlaznim vratima BayernaU ponedjeljak je izgleda postalo jasno kako će talijanski nogometaš Luca Toni skoro napustiti svoj sadašnji klub, Bayern, te se vratiti u talijansku Seriju A.

Rekao je 32-godišnji nogometaš kako mu nedostaju "talijanski navijači, prijatelji i mama", te da želi otići iz Bayerna gdje se nikako nije snašao u okruženju koje je stvorio novi trener Bavaraca, Nizozemac Louis van Gaal. Nizozemski strateg je, pak, ovom prilikom "blagoslovio odlazak".

Po pisanju La Gazzette dello Sport odjednom se kao vodeći klub u borbi za Tonija pojavio milanski Inter, aktualni prvak i trenutačno vodeća momčad lige.

Iako Jose Mourinho ima jak napadački tandem (Eto'o - Milito), spomenuto je kako ima i viziju još jačih zamjena s obzirom na sva iskušenja koja očekuju Inter u nastavku sezone. Dakako, Inter bi želio još u siječnju iduće godine potpisati 32-godišnjeg Tonija, koji, pak, kroz igre u Italiji želi vratiti čvrstu poziciju u talijanskoj reprezentaciji.

Prije Bayerna Toni je zapaženo igrao u Fiorentini, a ranije u Bresciji i Palermu. Nikada, pak, nije odjenuo dres jednog od tri velikana talijanskog nogometa (Juventus, Milan i Inter).

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika