08.12.2009. / 16:39

Autor: Hina

Ericsson najavio ukidanje do tisuću radnih mjesta u Švedskoj

Kompanija sa sjedištem u Stockholmu objavila je da su glavni razlog otkaza novi i napredniji proizvodi koji su rezultirali 'smanjenim obujmom radnih zadaća'

Ericsson je najavio otpuštanje većeg broja radnikaEricsson je najavio otpuštanje većeg broja radnikaProizvođač opreme za mreže za mobilnu telefoniju LM Ericsson objavio je u utorak da planira ukinuti gotovo tisuću radnih mjesta u Švedskoj, budući da su neka od njih postala suvišna zbog efikasnije proizvodnje.

Ericsson je objavio da je počeo pregovore sa sindikatima o zatvaranju pogona u Gavleu 170 kilometara sjeverno od Stockholma, gdje je dosad bilo zaposleno 856 radnika. Obavijest o otkazu upućena je i 90-orici radnika u pogonu u Borasu na jugu Švedske.

Kompanija sa sjedištem u Stockholmu objavila je da su glavni razlog otkaza novi i napredniji proizvodi koji su rezultirali 'smanjenim obujmom radnih zadaća'.

Vezane vijesti

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

Nakon tri mobilna operatera i jednog virtualnog, Hrvatska će uskoro dobiti još jednu virtualnu mobilnu mrežu. H1 Telekom dobio je od HAKOM-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika