08.12.2009. / 18:41

Autor: Totalsport

Bora Milutinović skautira za Srbiju uoči SP-a

Srpska nogometna reprezentacija izvodi svu kvalitetnu pripremu za dolazak na Svjetsko prvenstvo iduće godine, kojem je domaćin Južnoafrička Republika

Bora MilutiovićBora MilutiovićSrpska nogometna reprezentacija izvodi svu kvalitetnu pripremu za dolazak na Svjetsko prvenstvo iduće godine, kojem je domaćin Južnoafrička Republika.

Nakon sjajno obavljenog posla u kvalifikacijskoj skupini, gdje su iza sebe ostavili Francusku, Rumunjsku, Austriju i ostale, Srbija je saznala kako će na prvenstvu igrati u skupini s Njemačkom, Australijom i Ganom.

U dogovoru sa Srpskim nogometnim savezom izvanredno će pomagati svojom stručnošću Bora Milutinović. Ovaj srpski trener je gotovo cijeli svoj radni vijek posvetio treniranju u inozemstvu, a posebno su atraktivna za njega bila vođenja raznih reprezentacija.

Milutinović je, inače, sa pet različitih reprezentacija nastupao na Svjetskim prvenstvima: Meksiko (1986.), Kostarika (1990.), SAD (1994.), Nigerija (1998.) i Kina (2002.).

Milutinović će pomoći tako što će skautirati tri reprezentacije suparnika Srbije u skupini.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 11.12.09. 18:49

Naprijed! Hrvatska ima sansu da navija za Srbiju ili mozda za Sloveniju?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika