08.12.2009. / 16:55

Autor: Andrea Belin

Mirna Berend proglašena krivom zbog vrijeđanja Hane Tabaković

Ovih dana sud je kolumnisticu proglasio krivom, a kad presuda postane pravomoćna, ona će voditeljici morati isplatiti 41.600 kuna. Pola iznosa Hana će navodno pokloniti udruzi "Ivana Hodak"

Mirna BerendMirna BerendBlaćenje nekih osoba iz hrvatske javnosti skupo je koštalo voditeljicu Mirnu Berend.

Naime, kolumnistica magazina "Arene" se zamjerila i novinarki Z1 televizije, Hani Tabaković koja ju je nakon što joj se voditeljica nije željela ispričati zbog nekih uvredljivih komentara, svojedobno i tužila.

Ovih dana sud je Mirnu proglasio krivom, a kad presuda postane pravomoćna, Mirna će Hani morati isplatiti 41.600 kuna.
Pola ovog iznosa novinarka Z1 televizije dati će udruzi "Ivana Hodak".

Inače, Mirna je napisala kako Hana izgleda kao "konobarica u prigradskoj kafani koja za dodatni bakšiš prima narudžbe od pijanih gostiju".

"Hana je digla ruke i krenula plesati nešto što bi trebalo sličiti na trbušnjake. Je li ona pevaljka s lošijim sluhom, netalentirana plesačica ili uspješna voditeljica? Ovakav kompletić u kojem ona vodi divnu emisiju podsjeća me na prošli maskenbal. Zlatni topić od lamea i streč-minica. Valjda vam ne trebam reći u što je bila maskirana moja prijateljica kad je to obukla", pisala je Mirna.

Vezane vijesti

Hanibalizam: Dok Tarik mudro šuti, šogorice ratuju

Hanibalizam: Dok Tarik mudro šuti, šogorice ratuju

Nekadašnje prijateljice i kolegice, koje su dijelile studio emisije “Male noćne priče” na Novoj TV, Hana Tabaković i Hana Hadžiavdagić-Tabaković,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika