08.12.2009. / 20:00

Autor: Totalsport

Adriano od siječnja u Romi?

Prema pisanju talijanskih medija, brazilski nogometaš Flamenga Adriano (27 ) mogao bi se veću zimskom prijelaznom roku vratiti na Apeninski poluotok i to u dresu Rome

Adriano na prepunoj Maracani nakon osvajanje titule s FlamengomAdriano na prepunoj Maracani nakon osvajanje titule s FlamengomPrema pisanju talijanskih medija, brazilski nogometaš Flamenga Adriano (27 ) mogao bi se veću zimskom prijelaznom roku vratiti na Apeninski poluotok i to u dresu Rome.

Adriano je krajem travnja raskinuo ugovor s milanskim Interom zbog brojnih osobnih problema, a početkom svibnja postao je novi član Flamenga.

Povratakom u brazilsku ligu Adriano je doživio preporod, pa je tako predvodio svoj klub do prvog naslova u brazilskoj Seriji A u posljednjih 17 godina, a učinio je to sa 19 postignutih golova čime je podijelio titulu najboljeg strijelca lige s Diegom Tardellijem, suigračem iz reprezentacije i napadačem Atletico Mineira.

Evo kako je medijske napise o svom klijentu komentirao Adrianov agent Gilmar Rinaldi.

- Zasad nismo uzimali u obzir nikakve ponude. Adriano se trenutno želi odmoriti nakon osvojenog naslova. Što se tiče Rome, interes postoji, ali zasad ništa konkretno. Međutim, sastat ću se sljedećeg tjedna s Adrianom i tada ćemo procijeniti naše opcije. Nakon toga ćemo donijeti odluku što dalje – rekao je Rinaldi.

Ugovor s klubom iz Rija Adriana veže do 30. svibnja sljedeće godine.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika