08.12.2009. / 22:20

Autor: Totalsport

Cassano se umalo potukao sa Sampdorijinim navijačima

Antonio Cassano, 27-godišnji Sampdorijin nogometaš, umalo se potukao sa navijačima svog kluba tijekom jutarnjeg treninga u utorak

Antonio CassanoAntonio CassanoAntonio Cassano, 27-godišnji Sampdorijin nogometaš, umalo se potukao sa navijačima svog kluba tijekom jutarnjeg treninga u utorak.

Tako Sky Sport 24 izvještava da je jedan Sampdorijin navijač tijekom treninga otvoreno kritizirao Cassana, kojem opaske nisu najbolje sjele, pa mu je iznerviran odgovorio "Imam dvije lopte, ne bojim te se, samo dođi", poprativši riječi neprikladnim gestama.

Incident je potaknuo skupinu od oko 300 navijača da se pridruži kritiziranju kontroverznog napadača, nakon čega je ovaj u pratnji pomoćnog trenera napustio trening prije vremena.

Kritike Sampdorijinih navijača na Cassanov račun stigle su još početkom prošlog mjeseca nakon remija s Barijem (0-0), nakon čega je nogometaš medijski zaprijetio napuštanjem kluba ukoliko se njegovo omalovažavanje nastavi.

Najnoviji sukob s navijačima samo je potvrda narušenog nekad idiličnog odnosa Cassana i kluba iz Genove, te se čini da bi ga bivši napadač Real Madrida i Rome uskoro mogao napustiti iako je ugovorno vezan do lipnja 2013. godine.

Nakon 15 odigranih kola Sampdoria zauzima osmo mjesto na ljestvici Serije A s 24 osvojena boda, a u posljednje dvije utakmice teško je poražena s 3-0 na gostovanjima kod Genoe, odnosno Milana.

Vezane vijesti

Glavni sudac krenuo u fizički obračun s navijačima

Glavni sudac krenuo u fizički obračun s navijačima

Nesvakidašnja situacija viđena je nakon nogometne utakmice španjolskih niželigaša. Glavni sudac utakmice se nakon iste krenuo fizički obračunavati s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika