09.12.2009. / 10:00

Autor: Totalsport

Woodsova punica puštena iz bolnice

Barbro Holmberg, punica najboljeg golfera današnjice Tigera Woodsa, otpuštena je iz bolnice Florida Health Central u kojoj je zaprimljena u ranim jutarnjim satima utorka zbog želučanih problema

Barbru Holmberg odnose u bolnicuBarbru Holmberg odnose u bolnicuBarbro Holmberg, punica najboljeg golfera današnjice Tigera Woodsa, otpuštena je iz bolnice Florida Health Central u kojoj je zaprimljena u ranim jutarnjim satima utorka zbog želučanih problema.

Poziv za hitnom pomoći došao je iz kuće najbogatijeg sportaša današnjice u 2.35h, a 11 sati kasnije Holmberg je puštena na kućnu njegu.

Glasnogovornica bolnice Dan Yates rekla je da je Holmberg, koja je iz Švedske u Sjedinjene Američke Države stigla prije nekoliko dana, boravila u privatnoj sobi gdje su je čuvali posebno unajmljene službe osiguranja kojima je zadatak bio medije držati podalje.

Detalje o zdravstvenim problemima Woodsove punice Yates nije obznanila.

Vezane vijesti

Prijateljske: Francuzi uvjerljivi, Ukrajinci blijedi

Prijateljske: Francuzi uvjerljivi, Ukrajinci blijedi

Laurent Blanc, izbornik francuske nogometne reprezentacije, može biti vrlo zadovoljan zadnjom provjerom svoje selekcije pred Euro. Francuska je u Le… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika