09.12.2009. / 00:35

Autor: Totalsport

Goal.com: Olić igrač utakmice u Torinu

Nogometni internetski portal Goal.com proglasio je Ivicu Olića najboljim igračem najinteresantnijeg dvoboja šestog kola Lige prvaka kad je program od utorka u pitanju

Ivica Olić i Martin DemichelisIvica Olić i Martin DemichelisNogometni internetski portal Goal.com proglasio je Ivicu Olića najboljim igračem najinteresantnijeg dvoboja šestog kola Lige prvaka kad je program od utorka u pitanju.

Olić je "zlostavljao" obrambene igrače Juventusa svih 79 minuta koliko je proveo na terenu u torinskoj pobjedi Bayerna protiv Juventusa 4-1. Hrvatski je 30-godišnji napadač redom pogodio vratnicu, iznudio penal pa onda i zabio gol za 2-1 prije no što je zasluženo sjeo na klupu.

Puno je još dobroga Olić donio igri Louisa van Gaala, te ga je Goal.com stoga proglasio igračem utakmice ocijenivši ga s izvrsnih 8.5.

"Pokazao je napadački instinkt kada je ubacio u gol Buffonov odbijanac za 2-1 vodstvo Bayerna. Bio je nevolja za Juventusove srednje braniče čitavim tijekom dvoboja, a u prvom je poluvremenu pogodio vratnicu", stoji u obrazloženju.

Drugi hrvatski nogometaš u gostujućim redovima, Danijel Pranjić, dobio je 6.5. Solidna je to, iako najgora, ocjena u Bayernovim redovima. S istom su još prošli mladci Müller i Badstuber.

"Igrao je, poput Müllera, podupirujuću ulogu, ali njegovo je povezivanje s napadačima znalo imati presudnu ulogu", navodi se.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika