09.12.2009. / 01:40

Autor: Hina

Eurochallenge kup: Poraz Zagreba i pobjeda Cedevite

Košarkaši Zagreba CO u 3. kolu skupine H Eurochallenge kupa pretrpjeli su visok 66:95 (43:53) poraz na gostovanju kod Roanne Basketa

Ante Tomić, centar ZagrebaAnte Tomić, centar ZagrebaKošarkaši Zagreba CO u 3. kolu skupine H Eurochallenge kupa pretrpjeli su visok 66:95 (43:53) poraz na gostovanju kod Roanne Basketa. Najefikasniji u sastavu Zagreba bio je Ante Tomić sa 17 koševa, dok je Roanne predvodio Etienne Brower sa 19 poena.

Nakon tri kola Zagreb CO ima jednu pbojedu i dva poraza, dok je Roanne Basket ostvario sve tri pobjede. U sljedećem kolu Zagreb CO će na svom terenu ugostiti Kijev koji ima dvije pobjede i poraz u izravnom dvoboju za drugo mjesto u skupini.

Košarkaši Cedevite u 3. su kolu skupine D Eurochallenge kupa upisali prvu pbojedu, na svom su parketu svladali belgijsku Dexiju Mons-Hainaut sa 85:71 (40:31). Najefikasniji u sastavu Cedevite bio je Damjan Rudež sa 20 koševa, dok je McNeal ubacio 17 za Dexiju.

Nakon tri kola oba sastava imaju po jednu pobjedu i dva poraza. Ciparski Proteas EKA AEL i francuski Elan Chalon imaju po dvije pobjede i poraz. U sljedećem kolu za tjedan dana Cedevita će ugostiti Proteas EKA AEL.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika