09.12.2009. / 11:40

Autor: Totalsport

Trezeguet prestigao Sivorija na listi najboljih strijelaca Juventusa

Golom postignutim u posljednjem kolu A skupine Lige prvaka, Bayernu za 1-0 vodstvo u Torinu, francuski 32-godišnji napadač Torineza David Trezeguet postao je četvrti najbolji klupski strijelac svih vreena

David Trezeguet David Trezeguet Golom postignutim u posljednjem kolu A skupine Lige prvaka, Bayernu za 1-0 vodstvo u Torinu, francuski 32-godišnji napadač Torineza David Trezeguet postao je četvrti najbolji klupski strijelac svih vreena.

Bio je to njegov 168. pogodak za Juventus u službenim nastupima. Njime je na vrhu vječite ljestvice prestigao legendarnog Argentinaca Omara Sivorija, s kojim je dosad, na brojci od 167 golova, dijelio četvrto mjesto.

Trezeguetov individualni uspjeh ništa dobro nije donio momčadi. Domaćim porazom 4-1 Juventus je izgubio priliku nastaviti natjecanje u Ligi prvaka.

Inače, listu najboljih Juventusovih strijelaca predvodi Alessandro Del Piero s 262 gola, ispred Giampiera Bonipertija s 182 i Roberta Bettege s 178 golova.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika