09.12.2009. / 10:29

Autor: Andrea Belin

Nova sapunica: Tanja Dragović i Vanja Halilović biti će na istoj pozornici

Fatalan susret dogoditi će se prilikom dodjele priznanja "Westgate Modna ikona". Svečanost na kojoj će Halilović biti voditeljica programa, a tenusačeva supruga jedna od nominiranih održati će se u novo otvorenom shopping centru u Zagrebu

Tanja Dragović i Goran IvaniševićTanja Dragović i Goran IvaniševićNakon sapunice u kojoj glavne uloge tumače Dolores Lambaša, Vlatka Pokos i Josip Radeljak, uskoro bi mogla osvanuti i nova medijska trakavica u kojoj će glavne akterice biti Tanja Dragović i Vanja Halilović.

Prošlo je više od godinu dana otkako je u javnost procurila vijest da je tenisač varao svoju djevojku s novinarkom Vanjom Halilović, a ovih dana suparnice bi se trebale naći na istoj pozornici.

Naime, fatalan susret dogoditi će se prilikom dodjele priznanja "Westgate Modna ikona". Svečanost na kojoj će Vanja Halilović biti voditeljica programa, a Tanja Dragović jedna od nominiranih održati će se u novo otvorenom shopping centru u Zagrebu.

Hoće li Tanja zaista primiti nagradu od svoje najveće suparnice, odlučiti će žiri kojeg čine modna fotografkinja Mare Milin, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, modni kritičar Boris Banović i glavna urednica časopisa The Best Shop Sandra Dragičević.

Podsjetimo, tenisač je godinu dana u isto vrijeme ljubovao s dvije djevojke. Za Goranov preljub s Vanjom saznalo se uoči Valentinova prošle godine kada je izlazio iz njezinoga stana. Goran je na kraju ipak izabrao Tanju s kojom ima i dvoje djece. Ona mu je preljub i oprostila te su svoju ljubav okrunili brakom ove godine u SAD-u.

Vezane vijesti

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

"Game over", napisala je proteklog vikenda na svom Facebook profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika