09.12.2009. / 13:03

Autor: Andrea Belin

Brankica Grdović ne želi posjetiti supruga Mladena na psihijatriji

Da u njihovom braku nešto nije u redu, zna se već duže vrijeme, a incidenti koje je pjevač izazvao protekli vikend, očigledno su kap koja je prelila čašu. Naime, Zadranin je već nekoliko dana smješten na psihijatrijskom odjelu zadarske Opće bolnice, a njegova draga još uvijek ga nije došla vidjeti

Mladen i Brankica GrdovićMladen i Brankica GrdovićProšlo je već nekoliko dana otkako je pjevač Mladen Grdović smješten na Odjel psihijatrije u Općoj bolnici u Zadru, a njegova supruga Brankica još uvijek ga nije posjetila.

Doduše, da u njihovom braku nešto nije u redu, zna se već duže vrijeme, a incidenti koje je pjevač izazvao protekli vikend, očigledno su kap koja je prelila čašu.

Iako ga je Brankica 30. studenog prijavila zbog obiteljskog nasilja tvrdeći da ju je suprug maltretirao, on je prošli četvrtak, doduše u alkoholiziranom stanju, kazao kako ona maltretira njega.

Da je ona ostala doslijedna u svom naumu povrđuje i njezino nedavno svjedočenje protiv supruga na Prekršajnom sudu u Zadru.

S obzirom da je pjevač prije mjesec dana osuđen na osam dana zatvora, nakon psihijatrije najvjerojatnije će neko vrijeme provesti iza rešetaka.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika