09.12.2009. / 13:55

Autor: Totalsport

Wenger: Tom Cruise mogao bi biti Arsenalova zvijezda

Arsenal će večeras (srijeda) gostovati kod Olympiacosa u sklopu 6. kola skupine H nogometne Lige prvaka, a menadžer momčadi Arsene Wenger najavio je da će priliku dobiti brojni mladi igrači

Arsene WengerArsene WengerArsenal će večeras (srijeda) gostovati kod Olympiacosa u sklopu 6. kola skupine H nogometne Lige prvaka, a menadžer momčadi Arsene Wenger najavio je da će priliku dobiti brojni mladi igrači.

U sastav od 18 nogometaša Wenger je tako uvrstio čak deset tinejdžera, a među njima i talentiranog 18-godišnjeg braniča interesantnog imena - Tom Cruise.

Osim istog imena, Arsenalov talent nema nikakve veze sa slavnim holivudskim glumcem, a na pitanje o neizbježnoj usporedbi Wenger je rekao:

- Briga me za naslovnice, za mene postoji samo jedan Tom Cruise i to je onaj koji igra za nogometni klub Arsenal. Mislim da je on jako dobar igrač, ali ne bih ga želio izložiti prevelikom pritisku. Za nas je dobra prilika u ovoj utakmici što možemo isprobati neke igrače koji nemaju toliko prilike inače. Dobra je to šansa i Cruiseu u kojem vidim veliki potencijal – rekao je Wenger, čijih su 18 kandidata za utakmicu s Olympiacosom prosječno stari 20 godina, a bili bi i mlađi da prosjek ne kvari 32-godišnji francuski veteran Mikaël Silvestre.

Arsenal je i uoči utakmice na Karaisakis stadionu osigurao prvo mjesto u skupini, budući od drugoplasiranog Olympiacosa ima šest bodova viška. Grcima za teoretsko osiguranje plasmana treba barem jedan bod iz ove utakmice.

Arsenalova najavljena postava protiv Olympiacosa:

Fabianski (24) – Cruise (18), Silvestre (32), Bartley (18), Gilbert (22) – Ramsey (18), Wilshire (17), Walcott (20), Song (22) – Merida (19) – Vela (20).

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika