09.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Olić: Cijeli svijet je vidio da Bayern može igrati dobro

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić ponio je prema Bildu epitet igrača utakmice 6. kola skupine A Lige prvaka, u kojem je njegov Bayern deklasirao Juventus u Torinu 4-1

Ivica Olić i Gomez proslavljaju pogodak BayernaIvica Olić i Gomez proslavljaju pogodak BayernaNapadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić ponio je prema Bildu epitet igrača utakmice 6. kola skupine A Lige prvaka, u kojem je njegov Bayern deklasirao Juventus u Torinu 4-1.

Konstantni prodori po lijevoj strani, konstantna prijetnja po gol Gianluigija Buffona, pogođena vratnica, iznuđeni jedanaesterac i postignuti gol prije zaslužene zamjene u 79. minuti, donijeli su Oliću savršenu ocjenu 1.

- Danas smo odigrali iznenađujuće dobar nogomet. Oduševljen sam što smo pobijedili. Cijeli je svijet gledao ovu utakmicu i vidio da Bayern može igrati dobar nogomet. Juventus je stvorio tek jednu polupriliku, ništa više. Sretan sam što sam zabio i što smo prošli dalje. Mislim da sada možemo nastaviti s ovakvim igrama – rekao je Olić, koji je ponio i epitet igrača utakmice prema glasovima čitatelja UEFA-ine internet stranice s prosječnom ocjenom 3.95 (raspon od 1 do 5).

Igra drugog hrvatskog nogometaša u redovima bavarske momčadi, Danijela Pranjića, od Bilda je valorizirana osrednjom trojkom. Pranjić je igrao do 73. minute, kada ga je zamijenio u Arjen Robben, a nakon njegove je asistencije Oliću u 30. minuti Bayern izborio jedanaesterac koji je kasnije sigurno realizirao vratar Hans-Jörg Butt.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika