09.12.2009. / 14:57

Autor: Andrea Belin

Istraživanje: Ženski orgazam traje 1,7 sekundi, a muški 12,4

Osim toga, znanstvenici su došli do saznanja da žena tijekom cijelog života potpuni užitak osjeća samo jedan sat i dvadeset i četiri sekunde dok pripadnici jačeg spola nešto više od devet sati

Istražite što vama najviše odgovaraIstražite što vama najviše odgovaraIako se čini da u seksualnosti ne postoji ništa što već niste čuli, moramo vas razočarati i kazati vam da seksolozi ne prestaju s istraživanjima ovog područja i svakodnevno dolaze do novih saznanja.

Jedno takvo nedavno je proveo tim njemačkih znanstvenika koji su pokušavali dokučiti koliko zapravo traje onaj čaroban trenutak i kako ga doživljavaju određene skupine ljudi s obzirom na obrazovanje i neke druge segmente.

Rezultati su pokazali da prosječan ženski orgazam traje samo 1,7 sekundi, dok je muški čak deset puta duži.

Osim toga, znanstvenici su došli do saznanja da žena tijekom cijelog života potpuni užitak osjeća samo jedan sat i dvadeset i četiri sekunde dok pripadnici jačeg spola nešto više od devet sati.

Što se tiče obrazovanja, 62 posto pripadnica ljepšeg spola s visokim obrazovanjem ima problema s doživljavanjem orgazma.

Čak 86 posto muškaraca priznalo je da više uživaju u seksu ako je njihova partnerica intelektualno inferiorna u odnosu na njih.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika