09.12.2009. / 15:25

Autor: Totalsport

Petrić: Planiram u subotu početi utakmicu

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić u društvu je supruge Despine posjetio dva odjela dječje bolnice Altuna u Hamburgu. Podijelio je malim bolesnicima igračke i autograme

Mladen PetrićMladen PetrićHrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić u društvu je supruge Despine posjetio dva odjela dječje bolnice Altuna u Hamburgu. Podijelio je malim bolesnicima igračke i autograme.

Osmjesi na dječjim licima ubrzo su zasjali, što je dirnulo 28-godišnjega hrvatskog reprezentativca:

- Bilo je superzabavno. Kada čovjek vidi koliko malo djeci treba za radost, naravno da isti takav osjećaj ponese sa sobom kući – izjavio je Petrić, dok je njegova supruga za Hamburger Morgenpost dodala:

- Čovjeku ne treba puno truda da bi se sprijateljio s djecom. Mislim da je čovjekova prirodna potreba činiti nešto za malene. S obzirom na to da smo Mladen i ja sami roditelji, naravno da je naša potreba za tim sada još izraženija.

Nakon što je svojim mladim obožavateljima podijelio autograme, Petrić je najavio povratak na travnjake u punom obujmu:

- Moj je cilj zaigrati u subotu (kod Nürnberga u dvoboju 16. kola Bundeslige, op. a.) od prve minute. Stopalo drži. Osjećam se dobro. Spreman sam za maksimaln napor.

Vezane vijesti

Zašto je Bilić izbacio Petrića i Klasnića?

Zašto je Bilić izbacio Petrića i Klasnića?

"Bilić izbacio Petrića i Klasnića". I njemačke novinske agencije, odnosno online-portali analiziraju razloge zbog kojih izbornik Slaven Bilić… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika