09.12.2009. / 16:14

Autor: Totalsport

Luis Suarez novi član Chelseaja?

Prema pisanju nizozemskih medija, sjajni urugvajski nogometni reprezentativac u redovima Ajaxa, Luis Suarez (22), dogovorio je suradnju s londonskim Chelseajem

Luis SuarezLuis SuarezPrema pisanju nizozemskih medija, sjajni urugvajski nogometni reprezentativac u redovima Ajaxa, Luis Suarez (22), dogovorio je suradnju s londonskim Chelseajem.

Igračev agent Daniel Fonseca, u devedesetima sjajni napadač urugvajske reprezentacije, Rome i Juventusa, navodno je potvrdio za De Telegraaf da je postignut dogovor između Chelseaja i samog igrača, ali da se još mora definirati visina odštete u transferu koji bi se trebao odigrati sljedećeg ljeta.

U igri za dovođenjem Suareza bio je i Tottenham, ali se urugvajski napadač opredijelio za klub sa Stamford Bridgea.

Međutim, cijela stvar daleko je još od finalizacije, budući Chelsea mora kontaktirati Ajax, a cijeli bi posao mogla poremetiti i odluka Međunarodnog sportskog suda (CAS), koji bi mogao potvrditi trenutno zamrznutu kaznu o suspenziji svih transfera Chelseaja na 16 mjeseci zbog vabljenja mladog francuskog nogometaša Gaëla Kakute (18) da raskine ugovor s Lensom i prijeđe u njihove redove.

Suarez je ove sezone postigao 17 golova u 16. kola nizozemskog nogometnog prvenstva, što ga trenutno čini najboljim strijelcem Eredivisije, a ugovor ga s Ajaxom veže do lipnja 2012. Transfermarkt.de procjenjuje njegovu vrijednost na 15 milijuna eura.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika